Nabeschouwing Kortrijk - Antwerp (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Woensdag 2 februari 2022 - 18:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Kortrijk het woensdag 2 februari 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Antwerp (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 0-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Verstraete in de 10e minuut, waardoor Antwerp met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 18 minuten was het M. Samatta die Antwerp op een 0-1 voorsprong zette. In de 68e minuut moest Kortrijk verder met een man minder nadat A. Kadri een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte P. Gerkens de voorsprong door in de 91e minuut de 0-2 te scoren voor Antwerp.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Kortrijk - Antwerp 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Rode kaart Antwerp Rode kaart voor B. Verstraete Antwerp
18' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Samatta met assist van R. Nainggolan Antwerp 0-1
41' Wissel Kortrijk Wissel C. Herrmann voor L. Rougeaux Kortrijk
46' Wissel Antwerp Wissel D. Almeida voor M. Frey Antwerp
57' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor V. Torp Kortrijk
59' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Dessoleil Antwerp
65' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor M. Balikwisha Antwerp
68' Rode kaart Kortrijk Rode kaart voor A. Kadri Kortrijk
69' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. Belhocine Kortrijk
70' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
76' Wissel Antwerp Wissel P. Gerkens voor A. Yusuf Antwerp
91' Wissel Kortrijk Wissel T. Bendianishvili voor M. Jonckheere Kortrijk
91' Doelpunt Antwerp Doelpunt P. Gerkens met assist van J. Eggestein Antwerp 0-2
91' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Samatta Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Antwerp
Opstellingen Kortrijk - Antwerp
De opstellingen van Kortrijk en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.