In de Jupiler Pro League neemt Kortrijk het zaterdag 22 januari 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - AS Eupen (1-1)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Kortrijk en AS Eupen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Ngoy, waarmee AS Eupen met 0-1 de leiding nam. Kortrijk kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Messaoudi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - AS Eupen
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
129
79
Gevaarlijke aanvallen
61
26
Corners
5
1
Wissels
1
5
LIVE Kortrijk - AS Eupen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Ngoy met assist van K. N’Dri AS Eupen 0-1
38' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Heris AS Eupen
52' Doelpunt Kortrijk Doelpunt B. Messaoudi Kortrijk 1-1
58' Wissel AS Eupen Wissel J. Déom voor J. Ngoy AS Eupen
71' Wissel AS Eupen Wissel T. Alloh voor S. Peeters AS Eupen
71' Wissel AS Eupen Wissel M. Koné voor K. N’Dri AS Eupen
84' Wissel Kortrijk Wissel J. Herrmann voor B. Messaoudi Kortrijk
84' Wissel AS Eupen Wissel T. Müsel voor J. Cools AS Eupen
85' Wissel AS Eupen Wissel I. Konstantelias voor S. Prevljak AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - AS Eupen
Opstellingen Kortrijk - AS Eupen
De opstellingen van Kortrijk en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Karim Belhocine
Formatie 3-1-4-2
Coach Stefan Krämer
Wissels AS Eupen
# Speler Pos.
99 Tom Roufosse K
14 Jérôme Deom M
3 Teddy Alloh M
10 Ioannis Konstantelias M
18 Amadou Keita M
77 Mamadou Koné A
31 Torben Müsel A
Voorbeschouwing Kortrijk - AS Eupen

Kortrijk en AS Eupen treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is AS Eupen favoriet. 5 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Kortrijk. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 4
Winst AS Eupen 5
Gelijkspel 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 9e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kortrijk - AS Eupen Opstelling Kortrijk Opstelling AS Eupen Live Kortrijk - AS Eupen Live Kortrijk - AS Eupen kijken Kortrijk - AS Eupen kijken Live Kortrijk - AS Eupen stream Kortrijk - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - AS Eupen Uitslag Kortrijk - AS Eupen Statistieken Kortrijk - AS Eupen Jupiler Pro League 2021/2022 Kortrijk - AS Eupen wedden Kortrijk - AS Eupen gokken Kortrijk - AS Eupen Unibet