Nabeschouwing KV Oostende - Genk (0-4) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 26 december 2021 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt KV Oostende het zondag 26 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Genk (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Genk is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 0-4 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door I. Ugbo, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Genk vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ito op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee D. Munoz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Genk in de 78e minuut, nadat P. Hrosovsky de 0-4 wist te scoren. In de 83e minuut werd K. Thorstvedt van Genk met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genk met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Genk.

LIVE KV Oostende - Genk 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Genk Doelpunt I. Ugbo met assist van J. Ito Genk 0-1
12' Doelpunt Genk Doelpunt J. Ito met assist van P. Hrosovsky Genk 0-2
35' Doelpunt Genk Doelpunt D. Munoz met assist van G. Arteaga Genk 0-3
44' Wissel KV Oostende Wissel A. Tanghe voor E. Patoulidis KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel C. McGeehan voor R. DHaese KV Oostende
49' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor C. McGeehan KV Oostende
73' Wissel Genk Wissel L. Oyen voor T. Bongonda Genk
78' Doelpunt Genk Doelpunt P. Hrosovsky met assist van D. Munoz Genk 0-4
79' Wissel Genk Wissel J. Paintsil voor I. Ugbo Genk
83' Rode kaart Genk Rode kaart voor K. Thorstvedt Genk
86' Wissel Genk Wissel M. Tresor Ndayishimiye voor J. Ito Genk
86' Wissel Genk Wissel C. Cuesta voor D. Munoz Genk
86' Wissel Genk Wissel C. Eiting voor P. Hrosovsky Genk
88' Gele kaart Genk Gele kaart voor C. Eiting Genk
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Genk
Opstellingen KV Oostende - Genk
De opstellingen van KV Oostende en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.