Nabeschouwing KV Oostende - Kortrijk (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt KV Oostende het dinsdag 14 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Kortrijk (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door K. DHaene, waarmee Kortrijk met 0-1 de leiding nam. Kortrijk vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Vandendriessche op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Kortrijk.

LIVE KV Oostende - Kortrijk 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. Dewaele Kortrijk
37' Wissel Kortrijk Wissel M. Moreno voor A. Kadri Kortrijk
45' Doelpunt Kortrijk Doelpunt K. DHaene met assist van F. Selemanie Kortrijk 0-1
54' Wissel KV Oostende Wissel K. Rocha Santos voor M. DArpino KV Oostende
59' Wissel KV Oostende Wissel D. Atanga voor B. Capon KV Oostende
61' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Jakel KV Oostende
63' Doelpunt Kortrijk Doelpunt K. Vandendriessche met assist van F. Selemanie Kortrijk 0-2
73' Wissel KV Oostende Wissel E. Patoulidis voor R. DHaese KV Oostende
73' Wissel KV Oostende Wissel S. Wylin voor A. Amade KV Oostende
76' Wissel Kortrijk Wissel T. Derijck voor A. Radovanovic Kortrijk
76' Wissel Kortrijk Wissel L. Rougeaux voor K. DHaene Kortrijk
76' Wissel Kortrijk Wissel B. Messaoudi voor D. Mbayo Kortrijk
90' Wissel Kortrijk Wissel M. Fixelles voor F. Selemanie Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Kortrijk
Opstellingen KV Oostende - Kortrijk
De opstellingen van KV Oostende en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing KV Oostende - Kortrijk

KV Oostende en Kortrijk treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Kortrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 19 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel KV Oostende als Kortrijk wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst KV Oostende 7
Winst Kortrijk 7
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 14e positie staat, terwijl we Kortrijk terugvinden op de 9e plaats.