In de Jupiler Pro League neemt Mechelen het zaterdag 7 augustus 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - AS Eupen (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 1-3 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door V. Costa, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. AS Eupen kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Peeters, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette E. Agbadou zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor AS Eupen vergroot nadat C. Embalo de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor AS Eupen.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - AS Eupen
Goals
1
3
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
112
104
Gevaarlijke aanvallen
80
56
Corners
7
3
Wissels
3
5
LIVE Mechelen - AS Eupen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Wissel AS Eupen Wissel J. Deom voor J. Cools AS Eupen
33' Doelpunt Mechelen Doelpunt V. Costa met assist van G. Hairemans Mechelen 1-0
42' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Prevljak AS Eupen
49' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Peeters met assist van S. Prevljak AS Eupen 1-1
57' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor G. Hairemans Mechelen
57' Wissel Mechelen Wissel N. Storm voor H. Cuypers Mechelen
71' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor K. Ndri AS Eupen
71' Wissel AS Eupen Wissel L. Rocha Miramar voor S. Prevljak AS Eupen
79' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor K. Mrabti Mechelen
85' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Agbadou met assist van S. Peeters AS Eupen 1-2
88' Wissel AS Eupen Wissel B. Lambert voor L. Rocha Miramar AS Eupen
88' Wissel AS Eupen Wissel I. Nuhu voor J. Ngoy AS Eupen
90' Doelpunt AS Eupen Doelpunt C. Embalo AS Eupen 1-3
91' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor C. Embalo AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - AS Eupen
Opstellingen Mechelen - AS Eupen
De opstellingen van Mechelen en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Wouter Vrancken
Wissels Mechelen
# Speler Pos.
15 Yannick Thoelen K
4 Sheldon Bateau V
8 Onur Kaya M
35 Marian Shved A
20 Gustav Engvall A
2 Iebe Swers A
11 Nikola Storm A
Formatie 3-5-2
Coach Stefan Krämer
Voorbeschouwing Mechelen - AS Eupen

Mechelen en AS Eupen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 6
Winst AS Eupen 1
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 8e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Mechelen - AS Eupen Opstelling Mechelen Opstelling AS Eupen Live Mechelen - AS Eupen Live Mechelen - AS Eupen kijken Mechelen - AS Eupen kijken Live Mechelen - AS Eupen stream Mechelen - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - AS Eupen Uitslag Mechelen - AS Eupen Statistieken Mechelen - AS Eupen Jupiler Pro League 2021/2022 Mechelen - AS Eupen wedden Mechelen - AS Eupen gokken Mechelen - AS Eupen Unibet