Nabeschouwing OH Leuven - Beerschot-Wilrijk (0-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt OH Leuven het zaterdag 2 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Beerschot-Wilrijk (0-0)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen OH Leuven en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Malinov van OH Leuven. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 94e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren OH Leuven en Beerschot-Wilrijk gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor OH Leuven, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Eric Lambrechts voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE OH Leuven - Beerschot-Wilrijk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
33' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
39' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor I. Soumare Beerschot-Wilrijk
56' Wissel OH Leuven Wissel S. Kaba voor K. Rezaei OH Leuven
56' Wissel OH Leuven Wissel S. Schrijvers voor A. De Sart OH Leuven
58' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Suzuki voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
59' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Vaca voor I. Soumare Beerschot-Wilrijk
82' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
82' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk
84' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Caicedo voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
86' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor X. Mercier OH Leuven
86' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
92' Wissel OH Leuven Wissel T. Vlietinck voor M. Al-Tamari OH Leuven
94' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
94' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Konstantopoulos voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen OH Leuven - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van OH Leuven en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.