Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Truiden (2-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt RFC Seraing het zaterdag 27 november 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Truiden (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen RFC Seraing en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 2-0 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RFC Seraing kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Jallow. RFC Seraing vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Mikautadze op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor RFC Seraing.

LIVE RFC Seraing - Sint-Truiden 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Jallow met assist van Y. Maziz RFC Seraing 1-0
46' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Hara voor C. Bruls Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel L. Cacace voor A. Koita Sint-Truiden
57' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt G. Mikautadze RFC Seraing 2-0
68' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Buatu voor D. Lavalee Sint-Truiden
68' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor S. De Ridder Sint-Truiden
84' Wissel RFC Seraing Wissel T. Pierrot voor M. Poaty RFC Seraing
87' Wissel RFC Seraing Wissel A. Sanogo voor G. Mikautadze RFC Seraing
90' Wissel RFC Seraing Wissel S. Mansoni voor Y. Maziz RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Sint-Truiden
Opstellingen RFC Seraing - Sint-Truiden
De opstellingen van RFC Seraing en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RFC Seraing gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.