Nabeschouwing RFC Seraing - Standard Luik (0-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt RFC Seraing het zondag 12 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Standard Luik (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen RFC Seraing en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. S. Amallah maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Standard Liège vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 83e minuut kreeg M. Sissako van Standard Liège voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Standard Liège de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Standard Luik.

LIVE RFC Seraing - Standard Luik 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty Standard Liège Penalty S. Amallah Standard Liège 0-1
31' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Muleka Standard Liège
41' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor H. Siquet Standard Liège
46' Wissel RFC Seraing Wissel G. Mikautadze voor W. Faye RFC Seraing
46' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sissako Standard Liège
49' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor D. Peeters Standard Liège
54' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Y. Nadrani RFC Seraing
61' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Al Dakhil Standard Liège
65' Wissel Standard Liège Wissel G. Cimirot voor D. Peeters Standard Liège
65' Wissel Standard Liège Wissel H. Rafia voor N. Nkounkou Standard Liège
76' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Marius RFC Seraing
76' Wissel RFC Seraing Wissel A. Bernier voor I. Cisse RFC Seraing
81' Wissel Standard Liège Wissel N. Raskin voor J. Muleka Standard Liège
81' Wissel Standard Liège Wissel C. Fai voor H. Siquet Standard Liège
83' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor M. Sissako Standard Liège
86' Wissel Standard Liège Wissel N. Ngoy voor S. Amallah Standard Liège
87' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor G. Kilota RFC Seraing
89' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Klauss Standard Liège
89' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Poaty RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Standard Luik
Opstellingen RFC Seraing - Standard Luik
De opstellingen van RFC Seraing en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RFC Seraing gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.