In de Jupiler Pro League neemt Sint-Truiden het zondag 19 september 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Genk (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Genk is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 1-2 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Y. Suzuki, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Genk kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Paintsil, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette P. Onuachu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Genk de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lothar D'hondt, waardoor Genk dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Genk
Goals
1
2
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
60
98
Gevaarlijke aanvallen
38
47
Corners
6
2
Wissels
3
5
LIVE Sint-Truiden - Genk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. De Ridder Sint-Truiden
48' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Suzuki met assist van D. Hashioka Sint-Truiden 1-0
57' Gele kaart Genk Gele kaart voor G. Arteaga Genk
58' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Bruls voor S. De Ridder Sint-Truiden
60' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor P. Hrosovsky Genk
60' Wissel Genk Wissel J. Paintsil voor L. Oyen Genk
60' Wissel Genk Wissel P. Onuachu voor I. Ugbo Genk
73' Doelpunt Genk Doelpunt J. Paintsil met assist van A. Preciado Genk 1-1
75' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Hara voor D. Hayashi Sint-Truiden
80' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor M. Konate Sint-Truiden
83' Doelpunt Genk Doelpunt P. Onuachu met assist van J. Ito Genk 1-2
84' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor C. Durkin Sint-Truiden
87' Wissel Genk Wissel D. Munoz voor A. Preciado Genk
88' Wissel Genk Wissel J. Lucumi voor B. Toma Genk
90' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Hashioka Sint-Truiden
92' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor T. Hara Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Genk
Opstellingen Sint-Truiden - Genk
De opstellingen van Sint-Truiden en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Bernd Hollerbach
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
35 Wim Vanmarsenille K
39 Jonathan Buatu Mananga V
2 Ko Matsubara V
23 Tatsuya Ito M
44 Christian Brüls M
18 Taichi Hara A
22 Wolke Janssens A
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Genk

Sint-Truiden en Genk treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sint-Truiden. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 4
Winst Genk 16
Gelijkspel 6
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 10e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Genk Opstelling Sint-Truiden Opstelling Genk Live Sint-Truiden - Genk Live Sint-Truiden - Genk kijken Sint-Truiden - Genk kijken Live Sint-Truiden - Genk stream Sint-Truiden - Genk Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Genk Uitslag Sint-Truiden - Genk Statistieken Sint-Truiden - Genk Jupiler Pro League 2021/2022 Sint-Truiden - Genk wedden Sint-Truiden - Genk gokken Sint-Truiden - Genk Unibet