Voorbeschouwing Sint-Truiden - Genk (0-0) || Jupiler Pro League

Zondag 19 september 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Sint-Truiden het zondag 19 september 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Sint-Truiden Gelijk Winst Genk
4x inzet 3.85x inzet 1.84x inzet
LIVE Sint-Truiden - Genk 0-0

Vanaf zondag 19 september 2021 om 13:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sint-Truiden - Genk volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 11 uur, 4 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Genk
Opstellingen Sint-Truiden - Genk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Genk

Sint-Truiden en Genk treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sint-Truiden. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 4
Winst Genk 16
Gelijkspel 6
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 9e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Genk Opstelling Sint-Truiden Opstelling Genk Live Sint-Truiden - Genk Live Sint-Truiden - Genk kijken Sint-Truiden - Genk kijken Live Sint-Truiden - Genk stream Sint-Truiden - Genk Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Genk Uitslag Sint-Truiden - Genk Statistieken Sint-Truiden - Genk Jupiler Pro League 2021/2022 Sint-Truiden - Genk wedden Sint-Truiden - Genk gokken Sint-Truiden - Genk Unibet