Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (3-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sint-Truiden het zondag 10 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door T. Hara, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Hayashi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Sint-Truiden, waarmee J. Klauss zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lothar D'hondt, waardoor Sint-Truiden dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Standard Luik 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt T. Hara met assist van S. Kagawa Sint-Truiden 1-0
27' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Emond Standard Liège
28' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Hayashi met assist van T. Leistner Sint-Truiden 2-0
34' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Ngoy Standard Liège
41' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. Al Dakhil Sint-Truiden
46' Wissel Standard Liège Wissel C. Canak voor N. Ngoy Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor R. Emond Standard Liège
64' Wissel Standard Liège Wissel B. Ghalidi voor A. Tapsoba Standard Liège
64' Wissel Standard Liège Wissel J. van Damme voor D. Pavlovic Standard Liège
65' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Reitz voor S. Kagawa Sint-Truiden
67' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sissako Standard Liège
73' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Bruls Sint-Truiden
76' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Klauss voor T. Hara Sint-Truiden
77' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Klauss met assist van D. Hashioka Sint-Truiden 3-0
85' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Teixeira voor M. Konate Sint-Truiden
85' Wissel Sint-Truiden Wissel N. Balongo voor D. Hayashi Sint-Truiden
86' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Delorge-Knieper voor C. Bruls Sint-Truiden
87' Wissel Standard Liège Wissel N. Mawete voor G. Cimirot Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Standard Luik
Opstellingen Sint-Truiden - Standard Luik
De opstellingen van Sint-Truiden en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.