Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 10 december 2021 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sporting Charleroi het vrijdag 10 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door L. Bessile, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sporting Charleroi dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Sporting Charleroi de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - KV Oostende
Goals
1
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
20
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
124
123
Gevaarlijke aanvallen
46
59
Corners
5
9
Wissels
3
2
LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Fall voor R. Morioka Sporting Charleroi
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Zaroury voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
78' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Gueye KV Oostende
80' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt L. Bessile met assist van A. Zorgane Sporting Charleroi 1-0
83' Wissel KV Oostende Wissel D. Atanga voor K. Rocha Santos KV Oostende
89' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor A. Amade KV Oostende
90' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Gillet voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende
De opstellingen van Sporting Charleroi en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Edward Still
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
13 Didier Desprez K
25 Valentine Ozornwafor V
30 Guillaume Gillet M
27 Mamadou Fall M
31 Martin Wasinski M
34 Amine Benchaib M
70 Anass Zaroury A
Formatie 4-4-2
Coach Alexander Blessin
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
22 Jordy Schelfhout K
15 Frederik Jäkel V
36 Siebe Wylin V
29 Robbie D'Haese M
24 Evangelos Patoulidis M
20 Thijs Coninckx M
77 David Atanga A
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende

Sporting Charleroi en KV Oostende treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Sporting Charleroi favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 8
Winst KV Oostende 7
Gelijkspel 4
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 4e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Sporting Charleroi - KV Oostende Opstelling Sporting Charleroi Opstelling KV Oostende Live Sporting Charleroi - KV Oostende Live Sporting Charleroi - KV Oostende kijken Sporting Charleroi - KV Oostende kijken Live Sporting Charleroi - KV Oostende stream Sporting Charleroi - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende Uitslag Sporting Charleroi - KV Oostende Statistieken Sporting Charleroi - KV Oostende Jupiler Pro League 2021/2022 Sporting Charleroi - KV Oostende wedden Sporting Charleroi - KV Oostende gokken Sporting Charleroi - KV Oostende Unibet