Nabeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen (3-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 18:30 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 18 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 3-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door K. Mrabti, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Vossen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette N. Storm zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mechelen de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen D. De Neve in de 91e minuut de 2-2 maakte namens Zulte-Waregem. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Zulte-Waregem dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Dompe de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Van Damme bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Zulte-Waregem.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Mechelen
Goals
3
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
115
88
Gevaarlijke aanvallen
63
46
Corners
9
5
Wissels
5
4
LIVE Zulte-Waregem - Mechelen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Mechelen Doelpunt K. Mrabti met assist van M. Shved Mechelen 0-1
44' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor F. Boya Zulte-Waregem
53' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Vossen met assist van A. Ciranni Zulte-Waregem 1-1
67' Wissel Mechelen Wissel I. Swers voor S. Walsh Mechelen
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel Z. Gano voor J. Vossen Zulte-Waregem
74' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van K. Mrabti Mechelen 1-2
79' Wissel Mechelen Wissel J. van Damme voor J. Van Hecke Mechelen
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Hubert voor F. Boya Zulte-Waregem
80' Wissel Mechelen Wissel G. Hairemans voor I. de Camargo Mechelen
80' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Doumbia voor A. Fadera Zulte-Waregem
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Srarfi voor D. Kutesa Zulte-Waregem
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. De Neve voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
90' Wissel Mechelen Wissel S. Bateau voor N. Storm Mechelen
91' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Gouet Mechelen
91' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. De Neve met assist van C. Humphreys Zulte-Waregem 2-2
94' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Dompe Zulte-Waregem 3-2
95' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Dompe Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Mechelen
Opstellingen Zulte-Waregem - Mechelen
De opstellingen van Zulte-Waregem en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Timmy Simons
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
54 Dion De Neve V
98 Idrissa Doumbia M
6 David Hubert M
11 Bassem Srarfi M
8 Lasse Vigen Christensen M
93 Zinho Gano A
Formatie 4-2-3-1
Coach Wouter Vrancken
Wissels Mechelen
# Speler Pos.
40 Joseph Amuzu
15 Yannick Thoelen K
4 Sheldon Bateau V
7 Geoffry Hairemans M
37 Bas Van den Eynden M
13 Joachim Van Damme M
2 Iebe Swers A
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen

Zulte-Waregem en Mechelen treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 11
Winst Mechelen 9
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 17e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Zulte-Waregem - Mechelen Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Mechelen Live Zulte-Waregem - Mechelen Live Zulte-Waregem - Mechelen kijken Zulte-Waregem - Mechelen kijken Live Zulte-Waregem - Mechelen stream Zulte-Waregem - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen Uitslag Zulte-Waregem - Mechelen Statistieken Zulte-Waregem - Mechelen Jupiler Pro League 2021/2022 Zulte-Waregem - Mechelen wedden Zulte-Waregem - Mechelen gokken Zulte-Waregem - Mechelen Unibet