Nabeschouwing Genk - Club Brugge (3-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 30 april 2023 - 18:30 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Genk het zondag 30 april 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in B-Veld Racing Genk in Genk.

Via de Genk - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Club Brugge (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 3-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Genk - Club Brugge
Goals
3
1
LIVE Genk - Club Brugge 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Club Brugge
Opstellingen Genk - Club Brugge

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Genk - Club Brugge

Genk en Club Brugge treffen elkaar in de e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 51 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 21 keer wist de ploeg van Genk te winnen, tegenover 19 winstpartijen voor Genk. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genk 19
Winst Club Brugge 21
Gelijkspel 11
Totaal 51

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Genk - Club Brugge Opstelling Genk Opstelling Club Brugge Live Genk - Club Brugge Live Genk - Club Brugge kijken Genk - Club Brugge kijken Live Genk - Club Brugge stream Genk - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing Genk - Club Brugge Uitslag Genk - Club Brugge Statistieken Genk - Club Brugge Jupiler Pro League 2022/2023 Genk - Club Brugge wedden Genk - Club Brugge gokken Genk - Club Brugge Unibet