Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (3-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 23 juli 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 23 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Zaroury, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Sporting Charleroi vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Bessile op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut wist AS Eupen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Ndri.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Sporting Charleroi vergroot nadat A. Gholizadeh de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE Sporting Charleroi - AS Eupen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Deom AS Eupen
18' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Zaroury met assist van A. Zorgane Sporting Charleroi 1-0
45' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Andreou Sporting Charleroi
51' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt L. Bessile met assist van R. Morioka Sporting Charleroi 2-0
64' Wissel AS Eupen Wissel K. Ndri voor I. Nuhu AS Eupen
68' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor A. Zaroury Sporting Charleroi
69' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Tchatchoua voor K. Nkuba Sporting Charleroi
74' Wissel AS Eupen Wissel T. Magee voor J. Deom AS Eupen
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Heymans voor A. Zorgane Sporting Charleroi
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel I. Mbenza voor J. Kayembe Sporting Charleroi
76' Doelpunt AS Eupen Doelpunt K. Ndri met assist van S. Prevljak AS Eupen 2-1
87' Wissel AS Eupen Wissel J. Davidson voor R. Charles-Cook AS Eupen
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Bager voor S. Knezevic Sporting Charleroi
93' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor H. Koffi Sporting Charleroi
94' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Gholizadeh Sporting Charleroi 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - AS Eupen
Opstellingen Sporting Charleroi - AS Eupen
De opstellingen van Sporting Charleroi en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.