Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Genk (1-2) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 11 september 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Genk (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Union Saint-Gilloise en Genk is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 1-2 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Paintsil, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Lapoussin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette M. Samatta zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Genk de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Genk dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Union Saint-Gilloise - Genk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Genk Doelpunt J. Paintsil met assist van P. Hrosovsky Genk 0-1
20' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Adingra voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
37' Wissel Genk Wissel N. Castro voor J. Paintsil Genk
46' Gele kaart Genk Gele kaart voor P. Onuachu Genk
52' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
56' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor I. Kandouss Union Saint-Gilloise
58' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor J. Rodriguez Union Saint-Gilloise
58' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. Eckert Ayensa voor V. Boniface Union Saint-Gilloise
63' Wissel Genk Wissel M. Samatta voor P. Onuachu Genk
74' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt L. Lapoussin met assist van T. Teuma Union Saint-Gilloise 1-1
79' Wissel Genk Wissel A. Preciado voor B. El Khannous Genk
79' Wissel Genk Wissel M. A. Galarza voor P. Hrosovsky Genk
81' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Munoz Genk
83' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. A. Galarza Genk
83' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
83' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Nilsson voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
92' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samatta met assist van M. Tresor Ndayishimiye Genk 1-2
96' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Burgess Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Genk
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Genk
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.