LIVE Genk - Anderlecht (0-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 20:45 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Genk het zaterdag 20 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Genk - Anderlecht 0-0

Vanaf zaterdag 20 april 2024 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Genk - Anderlecht volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 1 uur, 48 minuten en 32 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Anderlecht
Opstellingen Genk - Anderlecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Genk - Anderlecht

Genk en Anderlecht treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 54 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 26 keer wist de ploeg van Genk te winnen, tegenover 17 winstpartijen voor Genk. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genk 17
Winst Anderlecht 26
Gelijkspel 11
Totaal 54

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 4e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Genk - Anderlecht Opstelling Genk Opstelling Anderlecht Live Genk - Anderlecht Live Genk - Anderlecht kijken Genk - Anderlecht kijken Live Genk - Anderlecht stream Genk - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Genk - Anderlecht Uitslag Genk - Anderlecht Statistieken Genk - Anderlecht Jupiler Pro League 2023/2024 Genk - Anderlecht wedden Genk - Anderlecht gokken Genk - Anderlecht Unibet