Voorbeschouwing Gent - Mechelen (0-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 20:00 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Gent het zaterdag 20 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Gent - Mechelen 0-0

Vanaf zaterdag 20 april 2024 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Gent - Mechelen volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 12 uur, 43 minuten en 4 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Mechelen
Opstellingen Gent - Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gent - Mechelen

Gent en Mechelen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gent 17
Winst Mechelen 8
Gelijkspel 9
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 1e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Gent - Mechelen Opstelling Gent Opstelling Mechelen Live Gent - Mechelen Live Gent - Mechelen kijken Gent - Mechelen kijken Live Gent - Mechelen stream Gent - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Gent - Mechelen Uitslag Gent - Mechelen Statistieken Gent - Mechelen Jupiler Pro League 2023/2024 Gent - Mechelen wedden Gent - Mechelen gokken Gent - Mechelen Unibet