Nabeschouwing Kortrijk - Sint-Truiden (0-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 19:15 uurIn de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Kortrijk het zondag 6 augustus 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Sint-Truiden (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Sint-Truiden
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
146
115
Gevaarlijke aanvallen
39
34
Passes
561
537
Overtredingen
10
12
Buitenspel
1
4
Corners
0
14
Wissels
4
5
LIVE Kortrijk - Sint-Truiden 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Sint-Truiden
Opstellingen Kortrijk - Sint-Truiden

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kortrijk - Sint-Truiden

Kortrijk en Sint-Truiden treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 24 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kortrijk als Sint-Truiden wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 10
Winst Sint-Truiden 10
Gelijkspel 4
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 15e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kortrijk - Sint-Truiden Opstelling Kortrijk Opstelling Sint-Truiden Live Kortrijk - Sint-Truiden Live Kortrijk - Sint-Truiden kijken Kortrijk - Sint-Truiden kijken Live Kortrijk - Sint-Truiden stream Kortrijk - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Sint-Truiden Uitslag Kortrijk - Sint-Truiden Statistieken Kortrijk - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2023/2024 Kortrijk - Sint-Truiden wedden Kortrijk - Sint-Truiden gokken Kortrijk - Sint-Truiden Unibet