Nabeschouwing AZ - NAC Breda (1-2) || KNVB Beker 2008/2009

Donderdag 5 maart 2009 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2008/2009 neemt AZ het donderdag 5 maart 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de AZ - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - NAC Breda (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen AZ en NAC Breda is geëindigd in een 1-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Dembélé. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het NAC Breda dat via N. Boukhari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Lurling dacht na 77 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - NAC Breda
1
2
LIVE AZ - NAC Breda 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt AZ Doelpunt M. Dembélé AZ
34' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor P. Mtiliga NAC Breda
46' Wissel AZ Wissel K. Luijckx voor G. Swerts AZ
49' Gele kaart AZ Gele kaart voor K. Luijckx AZ
55' Doelpunt NAC Breda Doelpunt N. Boukhari NAC Breda
65' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Fehér NAC Breda
77' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Lurling NAC Breda
80' Wissel NAC Breda Wissel T. van der Leegte voor E. Cairo NAC Breda
83' Wissel NAC Breda Wissel M. Reuser voor A. Lurling NAC Breda
87' Wissel NAC Breda Wissel M. Kramer voor N. Boukhari NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - NAC Breda
Opstellingen AZ - NAC Breda

Voorbeschouwing AZ - NAC Breda

AZ en NAC Breda spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen AZ en NAC Breda in de KNVB Beker vond plaats op 19 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor AZ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AZ favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.