Nabeschouwing PSV - Feyenoord (0-3) || KNVB Beker 2009/2010

Woensdag 27 januari 2010 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2009/2010 neemt PSV het woensdag 27 januari 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de PSV - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Feyenoord (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen PSV en Feyenoord is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van K. El Ahmadi. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Feyenoord dat via G. van Bronckhorst dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. El Ahmadi dacht na 87 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - Feyenoord
LIVE PSV - Feyenoord 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Feyenoord Doelpunt K. El Ahmadi Feyenoord
34' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. van Bronckhorst Feyenoord
61' Wissel PSV Wissel E. Pieters voor C. Salcido PSV
62' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor G. van Bronckhorst Feyenoord
73' Wissel PSV Wissel O. Engelaar voor O. Toivonen PSV
75' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Engelaar PSV
77' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. El Ahmadi Feyenoord
79' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor André Bahía Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel D. Biseswar voor S. Cissé Feyenoord
87' Doelpunt Feyenoord Doelpunt K. El Ahmadi Feyenoord
88' Wissel Feyenoord Wissel J. de Guzman voor G. Wijnaldum Feyenoord