Nabeschouwing Achilles '29 - Heracles (5-3) || KNVB Beker 2010/2011

Donderdag 11 november 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Achilles '29 het donderdag 11 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - Heracles (5-3)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles '29 en Heracles is geëindigd in een 5-3 overwinning voor Achilles '29. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Douglas. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Heracles Almelo dat via Everton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Verhoeven dacht na 45 minuten te scoren voor Achilles '29, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Achilles '29 via I. Rigter, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Heracles Almelo via D. Douglas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut scoorde F. Hol namens Achilles '29. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 70e minuut leek T. Verhoeven te scoren voor Achilles '29, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 87e minuut leek F. Hol te scoren voor Achilles '29, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Achilles '29 - Heracles
5
3
LIVE Achilles '29 - Heracles 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. Douglas Heracles Almelo
28' Wissel Achilles '29 Wissel F. Hol voor T. Hendriks Achilles '29
30' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton Heracles Almelo
45' Penalty Achilles '29 Penalty T. Verhoeven Achilles '29
45' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Pasveer Heracles Almelo
48' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt I. Rigter Achilles '29
51' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. Douglas Heracles Almelo
58' Wissel Achilles '29 Wissel A. Goorman voor T. Smits Achilles '29
64' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt F. Hol Achilles '29
70' Penalty Achilles '29 Penalty T. Verhoeven Achilles '29
71' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor A. van der Linden Heracles Almelo
72' Wissel Heracles Almelo Wissel O. ter Horst voor M. Looms Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Plet voor D. Douglas Heracles Almelo
87' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt F. Hol Achilles '29
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles '29 - Heracles
Opstellingen Achilles '29 - Heracles

Voorbeschouwing Achilles '29 - Heracles

Achilles '29 en Heracles spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Achilles '29 en Heracles elkaar treffen in de KNVB Beker.