Nabeschouwing Dijkse Boys - Genemuiden (1-9) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 10 november 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Dijkse Boys het woensdag 10 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Genemuiden.

Via de Dijkse Boys - Genemuiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijkse Boys - Genemuiden (1-9)

Het KNVB Beker duel tussen Dijkse Boys en Genemuiden is geëindigd in een 1-9 overwinning voor Genemuiden. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-9 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Genemuiden op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Cornelia. Helaas voor Genemuiden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Dijkse Boys dat via Y. Chida dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Lip dacht na 39 minuten te scoren voor Genemuiden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde Genemuiden via M. Jansen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 45e minuut werd T. Timmermans van Dijkse Boys met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genemuiden met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 55e minuut scoorde P. Lip namens Genemuiden. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 64e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het A. Pietersma van Dijkse Boys die voortijdig moest vertrekken. In de 71e minuut leek J. Riemens te scoren voor Genemuiden, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 73e minuut leek J. Riemens te scoren voor Genemuiden, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-9 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dijkse Boys - Genemuiden
1
9
LIVE Dijkse Boys - Genemuiden 1-9

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijkse Boys - Genemuiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Genemuiden Doelpunt F. Cornelia Genemuiden
20' Gele kaart Dijkse Boys Gele kaart voor D. van Bakel Dijkse Boys
23' Doelpunt Dijkse Boys Doelpunt Y. Chida Dijkse Boys
28' Gele kaart Dijkse Boys Gele kaart voor Y. Chida Dijkse Boys
37' Gele kaart Genemuiden Gele kaart voor A. van der Kolk Genemuiden
39' Doelpunt Genemuiden Doelpunt P. Lip Genemuiden
43' Doelpunt Genemuiden Doelpunt M. Jansen Genemuiden
45' Rode kaart Dijkse Boys Rode kaart voor T. Timmermans Dijkse Boys
46' Wissel Dijkse Boys Wissel M. van der Meijden voor Y. Chida Dijkse Boys
55' Doelpunt Genemuiden Doelpunt P. Lip Genemuiden
64' Rode kaart Dijkse Boys Rode kaart voor A. Pietersma Dijkse Boys
71' Penalty Genemuiden Penalty J. Riemens Genemuiden
71' Wissel Genemuiden Wissel S. Jansen voor M. Jansen Genemuiden
73' Doelpunt Genemuiden Doelpunt J. Riemens Genemuiden
74' Doelpunt Genemuiden Doelpunt J. Riemens Genemuiden
77' Wissel Genemuiden Wissel S. Visscher voor P. Lip Genemuiden
80' Wissel Genemuiden Wissel A. Kolk voor E. Rotman Genemuiden
84' Doelpunt Genemuiden Doelpunt F. Cornelia Genemuiden
84' Gele kaart Genemuiden Gele kaart voor F. Cornelia Genemuiden
88' Doelpunt Genemuiden Doelpunt F. Cornelia Genemuiden
Video hoogtepunten en samenvatting Dijkse Boys - Genemuiden
Opstellingen Dijkse Boys - Genemuiden

Voorbeschouwing Dijkse Boys - Genemuiden

Dijkse Boys en Genemuiden spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Dijkse Boys en Genemuiden elkaar treffen in de KNVB Beker.