Nabeschouwing HVCH - Sparta Nijkerk (1-5) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 19:30 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt HVCH het woensdag 25 augustus 2010 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Nijkerk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Braaken in Heesch.

Via de HVCH - Sparta Nijkerk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HVCH - Sparta Nijkerk (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen HVCH en Sparta Nijkerk is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Sparta Nijkerk. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Sparta Nijkerk op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Buijtenhuis. Helaas voor Sparta Nijkerk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Sparta Nijkerk dat via A. van Nijhuis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Govers dacht na 39 minuten te scoren voor HVCH, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Sparta Nijkerk via A. van Nijhuis, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Sparta Nijkerk via M. van Rooijen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde A. van Nijhuis namens Sparta Nijkerk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken HVCH - Sparta Nijkerk
1
5
LIVE HVCH - Sparta Nijkerk 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HVCH - Sparta Nijkerk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor J. van Rooijen Sparta Nijkerk
31' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt N. Buijtenhuis Sparta Nijkerk
33' Gele kaart HVCH Gele kaart voor R. Vissers HVCH
36' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt A. van Nijhuis Sparta Nijkerk
39' Doelpunt HVCH Doelpunt T. Govers HVCH
46' Wissel Sparta Nijkerk Wissel M. van der Vegte voor K. Elkaddouri Sparta Nijkerk
46' Wissel Sparta Nijkerk Wissel M. van Rooijen voor D. Eind Sparta Nijkerk
54' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor N. Buijtenhuis Sparta Nijkerk
54' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor M. van der Wilt Sparta Nijkerk
57' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor I. Axwijk Sparta Nijkerk
60' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt A. van Nijhuis Sparta Nijkerk
67' Wissel HVCH Wissel L. Groen voor M. Blenckers HVCH
67' Wissel HVCH Wissel D. Aragon-van den Broeke voor R. Vissers HVCH
73' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt M. van Rooijen Sparta Nijkerk
76' Wissel Sparta Nijkerk Wissel H. Hamstra voor M. van der Wilt Sparta Nijkerk
83' Wissel HVCH Wissel D. Visser voor T. Govers HVCH
90' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt A. van Nijhuis Sparta Nijkerk
Video hoogtepunten en samenvatting HVCH - Sparta Nijkerk
Opstellingen HVCH - Sparta Nijkerk

Voorbeschouwing HVCH - Sparta Nijkerk

HVCH en Sparta Nijkerk spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat HVCH en Sparta Nijkerk elkaar treffen in de KNVB Beker.