Nabeschouwing FC Den Bosch - SC Cambuur (1-0) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 18 december 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt FC Den Bosch het dinsdag 18 december 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de FC Den Bosch - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - SC Cambuur (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen FC Den Bosch en SC Cambuur is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 36e minuut dacht FC Den Bosch op voorsprong te komen via een doelpunt van T. van Weert. Helaas voor FC Den Bosch werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut kreeg T. Hofstede van FC Den Bosch voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Den Bosch de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - SC Cambuur
1
0
LIVE FC Den Bosch - SC Cambuur 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor T. Hofstede FC Den Bosch
36' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt T. van Weert FC Den Bosch
67' Tweede gele kaart FC Den Bosch Tweede gele kaart voor T. Hofstede FC Den Bosch
68' Wissel SC Cambuur Wissel M. de Leeuw voor E. Bakker SC Cambuur
68' Wissel SC Cambuur Wissel M. Hemmen voor O. Schokker SC Cambuur
74' Wissel FC Den Bosch Wissel D. van Dinter voor M. Boddaert FC Den Bosch
77' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor B. van Brakel FC Den Bosch
77' Wissel SC Cambuur Wissel Y. Rose voor L. Broekhof SC Cambuur
85' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Wolters voor J. Vlug FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - SC Cambuur
Opstellingen FC Den Bosch - SC Cambuur

Voorbeschouwing FC Den Bosch - SC Cambuur

FC Den Bosch en SC Cambuur spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en SC Cambuur elkaar treffen in de KNVB Beker.