Nabeschouwing Noordwijk - Sittard (4-1) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 19:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Noordwijk het woensdag 22 augustus 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Via de Noordwijk - Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noordwijk - Sittard (4-1)

Het KNVB Beker duel tussen Noordwijk en Sittard is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Noordwijk. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Noordwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Tol. Helaas voor Noordwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Noordwijk dat via B. Meurs dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Meurs dacht na 44 minuten te scoren voor Noordwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Noordwijk via C. Tol, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist Sittard via R. de Hoogh de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Noordwijk - Sittard
4
1
LIVE Noordwijk - Sittard 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noordwijk - Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Sittard Gele kaart voor Adnan Gharssalaoui Sittard
19' Gele kaart Sittard Gele kaart voor T. Bormans Sittard
28' Doelpunt Noordwijk Doelpunt C. Tol Noordwijk
41' Penalty Noordwijk Penalty B. Meurs Noordwijk
41' Gele kaart Sittard Gele kaart voor G. Buijssen Sittard
44' Penalty Noordwijk Penalty B. Meurs Noordwijk
45' Gele kaart Sittard Gele kaart voor R. de Hoogh Sittard
46' Wissel Noordwijk Wissel G. Moelee voor K. van Hese Noordwijk
55' Wissel Sittard Wissel R. van Mourik voor K. Hendrikx Sittard
57' Doelpunt Noordwijk Doelpunt C. Tol Noordwijk
59' Wissel Noordwijk Wissel S. Mertens voor B. Meurs Noordwijk
60' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor G. Moelee Noordwijk
63' Wissel Noordwijk Wissel M. Dam voor B. Braun Noordwijk
64' Doelpunt Sittard Doelpunt R. de Hoogh Sittard
65' Wissel Sittard Wissel E. Wilms voor G. Buijssen Sittard
76' Wissel Sittard Wissel K. Philippen voor R. de Hoogh Sittard
80' Gele kaart Sittard Gele kaart voor R. Askour Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Noordwijk - Sittard
Opstellingen Noordwijk - Sittard

Voorbeschouwing Noordwijk - Sittard

Noordwijk en Sittard spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Noordwijk en Sittard elkaar treffen in de KNVB Beker.