Nabeschouwing ONS Sneek - Ajax (0-2) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 31 oktober 2012 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt ONS Sneek het woensdag 31 oktober 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de ONS Sneek - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ONS Sneek - Ajax (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen ONS Sneek en Ajax is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 74e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Fischer. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Ajax dat via S. Denswil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ONS Sneek - Ajax
LIVE ONS Sneek - Ajax 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ONS Sneek - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Ajax Wissel M. Sulejmani voor D. Boerrigter Ajax
69' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor L. de Wagt ONS Sneek
71' Wissel ONS Sneek Wissel K. de Vries voor L. de Wagt ONS Sneek
71' Wissel Ajax Wissel C. Eriksen voor D. Hoesen Ajax
74' Doelpunt Ajax Doelpunt V. Fischer Ajax
74' Wissel Ajax Wissel R. Babel voor J. Lukoki Ajax
78' Wissel ONS Sneek Wissel M. de Vries voor J. Bosch ONS Sneek
80' Gele kaart Ajax Gele kaart voor E. Enoh Ajax
85' Wissel ONS Sneek Wissel R. Mann voor J. Noordmans ONS Sneek
88' Doelpunt Ajax Doelpunt S. Denswil Ajax