Nabeschouwing SWZ - AZ (1-4) || KNVB Beker 2012/2013

Donderdag 1 november 2012 - 20:00 uur

SWZ - AZ

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt SWZ het donderdag 1 november 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Tinga Sportpark in Sneek.

Via de SWZ - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SWZ - AZ (1-4)

Het KNVB Beker duel tussen SWZ en AZ is geëindigd in een 1-4 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Gudmundsson. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het AZ dat via J. Gudmundsson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van der Veen dacht na 52 minuten te scoren voor SWZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde AZ via J. Altidore, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 60 minuten spelen wist AZ via J. Altidore de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SWZ - AZ
1
4
LIVE SWZ - AZ 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SWZ - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt AZ Doelpunt J. Gudmundsson AZ
36' Gele kaart SWZ Gele kaart voor E. Derguti SWZ
47' Doelpunt AZ Doelpunt J. Gudmundsson AZ
52' Doelpunt SWZ Doelpunt M. van der Veen SWZ
53' Doelpunt AZ Doelpunt J. Altidore AZ
54' Wissel AZ Wissel T. Lam voor E. Reijnen AZ
60' Doelpunt AZ Doelpunt J. Altidore AZ
60' Wissel SWZ Wissel M. Grendel voor N. Nzoko SWZ
63' Wissel AZ Wissel S. Berghuis voor V. Elm AZ
72' Wissel SWZ Wissel C. Smaal voor E. Derguti SWZ
72' Wissel AZ Wissel E. Falkenburg voor J. Altidore AZ
79' Wissel SWZ Wissel C. Nzoko voor Marco Ahmed SWZ