Nabeschouwing AZ - Achilles '29 (7-0) || KNVB Beker 2013/2014

Woensdag 30 oktober 2013 - 19:00 uur

In de KNVB Beker 2013/2014 neemt AZ het woensdag 30 oktober 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Achilles '29.

Via de AZ - Achilles '29 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Achilles '29 (7-0)

Het KNVB Beker duel tussen AZ en Achilles '29 is geëindigd in een 7-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Avdić. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het AZ dat via R. Haps dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Gouweleeuw dacht na 30 minuten te scoren voor AZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 33e minuut scoorde AZ via D. Avdić, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist AZ via F. Lewis de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 56e minuut scoorde F. Lewis namens AZ. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek J. van Overeem te scoren voor AZ, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AZ - Achilles '29
7
0
LIVE AZ - Achilles '29 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Achilles '29 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt AZ Doelpunt D. Avdić AZ
23' Doelpunt AZ Doelpunt R. Haps AZ
30' Doelpunt AZ Doelpunt J. Gouweleeuw AZ
33' Doelpunt AZ Doelpunt D. Avdić AZ
46' Doelpunt AZ Doelpunt F. Lewis AZ
56' Doelpunt AZ Doelpunt F. Lewis AZ
66' Wissel Achilles '29 Wissel R. van Bochoven voor L. Raja Boean Achilles '29
69' Wissel AZ Wissel J. van Overeem voor J. Gouweleeuw AZ
69' Wissel AZ Wissel N. Viergever voor J. Wuytens AZ
75' Wissel Achilles '29 Wissel K. Thomassen voor L. Rijnbeek Achilles '29
78' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor T. Hendriks Achilles '29
85' Wissel Achilles '29 Wissel M. Naß voor F. Hol Achilles '29
88' Doelpunt AZ Doelpunt J. van Overeem AZ
89' Wissel AZ Wissel N. Gudelj voor E. Reijnen AZ
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - Achilles '29
Opstellingen AZ - Achilles '29

Voorbeschouwing AZ - Achilles '29

AZ en Achilles '29 spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen AZ en Achilles '29 in de KNVB Beker vond plaats op 21 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor AZ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AZ favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Achilles '29 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.