Nabeschouwing PEC Zwolle - Wilhelmina 08 (4-0) || KNVB Beker 2013/2014

Woensdag 30 oktober 2013 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2013/2014 neemt PEC Zwolle het woensdag 30 oktober 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Wilhelmina 08.

Via de PEC Zwolle - Wilhelmina 08 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Wilhelmina 08 (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen PEC Zwolle en Wilhelmina 08 is geëindigd in een 4-0 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 7e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Thomas. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het PEC Zwolle dat via G. Hiwat dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Lachman dacht na 23 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 26e minuut scoorde PEC Zwolle via F. Benson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Wilhelmina 08
4
0
LIVE PEC Zwolle - Wilhelmina 08 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Wilhelmina 08 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt R. Thomas PEC Zwolle
17' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt G. Hiwat PEC Zwolle
23' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt D. Lachman PEC Zwolle
26' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt F. Benson PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Wilhelmina 08
Opstellingen PEC Zwolle - Wilhelmina 08

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Wilhelmina 08

PEC Zwolle en Wilhelmina 08 spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat PEC Zwolle en Wilhelmina 08 elkaar treffen in de KNVB Beker.