Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle (1-1) (2-4 na strafschoppen) || KNVB Beker 2014/2015

Dinsdag 7 april 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt FC Twente het dinsdag 7 april 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Via de FC Twente - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen FC Twente en PEC Zwolle is geëindigd in een overwinning voor PEC Zwolle. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek PEC Zwolle het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

In de 82e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Brama. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het FC Twente dat via Y. Mokhtar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van PEC Zwolle, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - PEC Zwolle
1
1
LIVE FC Twente - PEC Zwolle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Wissel FC Twente Wissel N. Marsman voor S. Stevens FC Twente
42' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor H. Ziyech FC Twente
56' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor K. Ebecilio FC Twente
65' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor W. Brama PEC Zwolle
72' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Tapia FC Twente
77' Wissel FC Twente Wissel A. Bjelland voor H. ter Avest FC Twente
80' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor K. Mokotjo FC Twente
82' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt W. Brama PEC Zwolle
87' Doelpunt FC Twente Doelpunt Y. Mokhtar FC Twente
89' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor A. Bjelland FC Twente
94' Wissel PEC Zwolle Wissel J. Lukoki voor R. Thomas PEC Zwolle
99' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor B. van Polen PEC Zwolle
102' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor J. Broerse PEC Zwolle
105' Wissel FC Twente Wissel F. Gutiérrez voor L. Castaignos FC Twente
106' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. van der Werff PEC Zwolle
110' Wissel PEC Zwolle Wissel T. Lam voor W. Brama PEC Zwolle
113' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Nijland voor B. Rienstra PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - PEC Zwolle
Opstellingen FC Twente - PEC Zwolle

Voorbeschouwing FC Twente - PEC Zwolle

FC Twente en PEC Zwolle spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en PEC Zwolle in de KNVB Beker vond plaats op 9 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.