Nabeschouwing Blauw Geel '38 - Scheveningen (0-1) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 26 augustus 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Blauw Geel '38 het woensdag 26 augustus 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Scheveningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel.

Via de Blauw Geel '38 - Scheveningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blauw Geel '38 - Scheveningen (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Blauw Geel '38 en Scheveningen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Scheveningen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Gomez-Nieto in de 64e minuut, waardoor Scheveningen met een man minder kwam te staan. In de 69e minuut moest S. van Vessem van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Blauw Geel '38 verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blauw Geel '38 - Scheveningen
LIVE Blauw Geel '38 - Scheveningen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blauw Geel '38 - Scheveningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Blauw Geel '38 Wissel C. van Zutven voor S. El Kaddouri Blauw Geel '38
59' Wissel Scheveningen Wissel J. el Karicha voor S. Hulst Scheveningen
64' Rode kaart Scheveningen Rode kaart voor K. Gomez-Nieto Scheveningen
69' Rode kaart Blauw Geel '38 Rode kaart voor S. van Vessem Blauw Geel '38
71' Wissel Scheveningen Wissel M. Scholten voor T. Peters Scheveningen
76' Wissel Blauw Geel '38 Wissel R. Pelhan voor C. van Zutven Blauw Geel '38
81' Wissel Scheveningen Wissel L. Resodihardjo voor E. Pattinama Scheveningen
85' Wissel Blauw Geel '38 Wissel A. Abdirizak voor M. Dobbelsteen Blauw Geel '38
90' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor M. Scholten Scheveningen
Video hoogtepunten en samenvatting Blauw Geel '38 - Scheveningen
Opstellingen Blauw Geel '38 - Scheveningen

Voorbeschouwing Blauw Geel '38 - Scheveningen

Blauw Geel '38 en Scheveningen spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Blauw Geel '38 en Scheveningen elkaar treffen in de KNVB Beker.