Nabeschouwing FC Utrecht - FC Groningen (5-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 28 oktober 2015 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt FC Utrecht het woensdag 28 oktober 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen.

Via de FC Utrecht - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - FC Groningen (5-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen FC Utrecht en FC Groningen is geëindigd in een 5-3 overwinning voor FC Utrecht. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het FC Utrecht dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 1e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Ramselaar. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het FC Groningen dat via M. de Leeuw dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Linssen dacht na 47 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde FC Utrecht via M. Diemers, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist FC Utrecht via Y. Ayoub de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 82e minuut scoorde Jesper Drost namens FC Groningen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 97e minuut leek N. Barazite te scoren voor FC Utrecht, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 100e minuut leek K. Peterson te scoren voor FC Utrecht, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het FC Utrecht die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 5-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - FC Groningen
5
3
LIVE FC Utrecht - FC Groningen 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt B. Ramselaar FC Utrecht
8' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor K. Larsen FC Groningen
27' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor H. Hateboer FC Groningen
34' Doelpunt FC Groningen Doelpunt M. de Leeuw FC Groningen
46' Wissel FC Utrecht Wissel Y. Ayoub voor B. Ramselaar FC Utrecht
47' Doelpunt FC Groningen Doelpunt B. Linssen FC Groningen
55' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. Diemers FC Utrecht
60' Wissel FC Groningen Wissel Jesper Drost voor S. Tibbling FC Groningen
68' Wissel FC Utrecht Wissel K. Peterson voor P. Joosten FC Utrecht
75' Wissel FC Groningen Wissel J. Antonia voor B. Linssen FC Groningen
80' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Y. Ayoub FC Utrecht
82' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Jesper Drost FC Groningen
85' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor T. Letschert FC Utrecht
90' Wissel FC Utrecht Wissel N. Barazite voor M. Diemers FC Utrecht
97' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Barazite FC Utrecht
99' Wissel FC Groningen Wissel J. Bacuna voor L. Burnet FC Groningen
100' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt K. Peterson FC Utrecht
106' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor J. Kappelhof FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - FC Groningen
Opstellingen FC Utrecht - FC Groningen

Voorbeschouwing FC Utrecht - FC Groningen

FC Utrecht en FC Groningen spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en FC Groningen in de KNVB Beker vond plaats op 26 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Utrecht als FC Groningen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.