Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht (2-1) || KNVB Beker 2015/2016

Zondag 24 april 2016 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Feyenoord het zondag 24 april 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de Feyenoord - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en FC Utrecht is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kramer. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het FC Utrecht dat via R. Leeuwin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Bednarek dacht na 75 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - FC Utrecht
2
1
LIVE Feyenoord - FC Utrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor R. Leeuwin FC Utrecht
42' Doelpunt Feyenoord Doelpunt M. Kramer met assist van D. Kuijt Feyenoord
50' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Kongolo Feyenoord
51' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Leeuwin FC Utrecht
75' Eigen doelpunt Feyenoord Eigen doelpunt F. Bednarek Feyenoord
76' Wissel FC Utrecht Wissel R. Boymans voor A. Ludwig FC Utrecht
80' Wissel Feyenoord Wissel B. Basaçikoglu voor M. Kramer Feyenoord
86' Wissel FC Utrecht Wissel R. Ligeon voor W. Janssen FC Utrecht
86' Wissel FC Utrecht Wissel P. Joosten voor C. Kum FC Utrecht
89' Wissel Feyenoord Wissel M. Nelom voor D. Kuijt Feyenoord
92' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Toornstra Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - FC Utrecht
Opstellingen Feyenoord - FC Utrecht

Voorbeschouwing Feyenoord - FC Utrecht

Feyenoord en FC Utrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en FC Utrecht in de KNVB Beker vond plaats op 26 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Utrecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.