Nabeschouwing Heracles - PSV (2-3) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 16 december 2015 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Heracles het woensdag 16 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - PSV (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen Heracles en PSV is geëindigd in een 2-3 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Bel Hassani. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het PSV dat via J. Locadia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 48e minuut moest PSV verder met een man minder nadat R. Pasveer een rode kaart had gekregen. Het lukte Heracles in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 50e minuut scoorde Heracles Almelo via O. Tannane, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist PSV via B. Castro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde J. Locadia namens PSV. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - PSV
2
3
LIVE Heracles - PSV 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor O. Tannane Heracles Almelo
18' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt I. Bel Hassani met assist van T. Bruns Heracles Almelo
36' Doelpunt PSV Doelpunt J. Locadia PSV
37' Wissel Heracles Almelo Wissel D. Vujićević voor R. Zomer Heracles Almelo
48' Rode kaart PSV Rode kaart voor R. Pasveer PSV
49' Wissel PSV Wissel J. Zoet voor S. Bergwijn PSV
50' Penalty Heracles Almelo Penalty O. Tannane Heracles Almelo
52' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor W. Weghorst Heracles Almelo
56' Wissel PSV Wissel S. Arias voor J. Bruma PSV
65' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor W. Droste Heracles Almelo
69' Eigen doelpunt PSV Eigen doelpunt B. Castro PSV
69' Wissel Heracles Almelo Wissel P. van Ooijen voor T. Bruns Heracles Almelo
71' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Arias PSV
74' Gele kaart PSV Gele kaart voor L. de Jong PSV
84' Wissel PSV Wissel F. Jozefzoon voor S. Schaars PSV
87' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Brenet PSV
91' Doelpunt PSV Doelpunt J. Locadia met assist van L. de Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - PSV
Opstellingen Heracles - PSV

Voorbeschouwing Heracles - PSV

Heracles en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en PSV in de KNVB Beker vond plaats op 8 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 1 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Heracles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.