Nabeschouwing Heracles - Vitesse (4-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 23 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Heracles het woensdag 23 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Vitesse (4-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Heracles en Vitesse is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Heracles. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Heracles dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 17e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Oliynyk. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut kreeg R. Ibarra van Vitesse voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitesse de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 81e minuut kreeg M. Nakamba van Vitesse voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Vitesse de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 87e minuut moest Vitesse verder met een man minder, nadat G. Kashia een tweede gele kaart kreeg. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 94 minuten spelen wist Heracles Almelo via R. Gosens de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 94e minuut scoorde O. Tannane namens Heracles Almelo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 101e minuut leek P. Gladon te scoren voor Heracles Almelo, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 114e minuut leek W. Weghorst te scoren voor Heracles Almelo, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Heracles die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Vitesse
4
1
LIVE Heracles - Vitesse 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor R. Ibarra Vitesse
17' Doelpunt Vitesse Doelpunt D. Oliynyk Vitesse
32' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Bruns Heracles Almelo
44' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor I. Bel Hassani Heracles Almelo
44' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor W. Weghorst Heracles Almelo
44' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor K. Leerdam Vitesse
54' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Nakamba Vitesse
64' Tweede gele kaart Vitesse Tweede gele kaart voor R. Ibarra Vitesse
65' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor G. Kashia Vitesse
68' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Gladon voor B. Darri Heracles Almelo
68' Wissel Vitesse Wissel L. Baker voor V. Qazaishvili Vitesse
75' Wissel Heracles Almelo Wissel P. van Ooijen voor T. Bruns Heracles Almelo
75' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Gosens voor R. Zomer Heracles Almelo
81' Tweede gele kaart Vitesse Tweede gele kaart voor M. Nakamba Vitesse
87' Tweede gele kaart Vitesse Tweede gele kaart voor G. Kashia Vitesse
94' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Gosens Heracles Almelo
95' Wissel Vitesse Wissel M. Rashica voor D. Solanke Vitesse
94' Penalty Heracles Almelo Penalty O. Tannane Heracles Almelo
94' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor O. Tannane Heracles Almelo
101' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt P. Gladon Heracles Almelo
114' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt W. Weghorst Heracles Almelo