Nabeschouwing HSC '21 - Go Ahead Eagles (2-2) (9-10 na strafschoppen) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 23 september 2015 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt HSC '21 het woensdag 23 september 2015 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen.

Via de HSC '21 - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSC '21 - Go Ahead Eagles (2-2) (9-10 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen HSC '21 en Go Ahead Eagles is geëindigd in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Go Ahead Eagles het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 9-10 gewonnen werd.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Wolters van Go Ahead Eagles. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. In de 52e minuut was het HSC '21 dat via B. ter Hogt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. David dacht na 62 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde HSC '21 via F. Grondman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Go Ahead Eagles via K. Teijsse de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 81 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Cenk Uguz zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 9-10 score in het voordeel van Go Ahead Eagles, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken HSC '21 - Go Ahead Eagles
2
2
LIVE HSC '21 - Go Ahead Eagles 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSC '21 - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Wolters Go Ahead Eagles
46' Tweede gele kaart Go Ahead Eagles Tweede gele kaart voor R. Wolters Go Ahead Eagles
46' Wissel HSC '21 Wissel K. Veensma voor Caglar Uguz HSC '21
52' Doelpunt HSC '21 Doelpunt B. ter Hogt HSC '21
62' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt C. David Go Ahead Eagles
64' Gele kaart HSC '21 Gele kaart voor Cenk Uguz HSC '21
66' Doelpunt HSC '21 Doelpunt F. Grondman HSC '21
67' Wissel Go Ahead Eagles Wissel N. de Bondt voor N. Nieveld Go Ahead Eagles
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Džepar voor C. David Go Ahead Eagles
77' Wissel Go Ahead Eagles Wissel R. van der Meer voor J. Rijsdijk Go Ahead Eagles
78' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt K. Teijsse Go Ahead Eagles
81' Tweede gele kaart HSC '21 Tweede gele kaart voor Cenk Uguz HSC '21
87' Wissel HSC '21 Wissel R. Bouwmeister voor B. Postma HSC '21
90' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. Daemen Go Ahead Eagles
114' Wissel HSC '21 Wissel R. Wilens voor J. van Ek HSC '21
Video hoogtepunten en samenvatting HSC '21 - Go Ahead Eagles
Opstellingen HSC '21 - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing HSC '21 - Go Ahead Eagles

HSC '21 en Go Ahead Eagles spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen HSC '21 en Go Ahead Eagles in de KNVB Beker vond plaats op 21 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 1 keer wist de ploeg van HSC '21 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor HSC '21. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.