Nabeschouwing Koninklijke HFC - FC Eindhoven (3-2) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 23 september 2015 - 16:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Koninklijke HFC het woensdag 23 september 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Spanjaardslaan in Haarlem.

Via de Koninklijke HFC - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Koninklijke HFC - FC Eindhoven (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen Koninklijke HFC en FC Eindhoven is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Koninklijke HFC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Massop. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Koninklijke HFC dat via G. Tamerus dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. El Yaakoubi dacht na 60 minuten te scoren voor Koninklijke HFC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Koninklijke HFC via M. van den Ban, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist FC Eindhoven via W. Vink de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Koninklijke HFC - FC Eindhoven
3
2
LIVE Koninklijke HFC - FC Eindhoven 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Koninklijke HFC - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor T. Swinnen FC Eindhoven
23' Gele kaart Koninklijke HFC Gele kaart voor C. Opoku Koninklijke HFC
36' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt M. Massop FC Eindhoven
52' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt G. Tamerus Koninklijke HFC
60' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt R. El Yaakoubi Koninklijke HFC
62' Wissel FC Eindhoven Wissel R. van Hout voor T. Boere FC Eindhoven
63' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt M. van den Ban Koninklijke HFC
69' Wissel FC Eindhoven Wissel F. Deschilder voor T. Swinnen FC Eindhoven
76' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt W. Vink FC Eindhoven
82' Wissel FC Eindhoven Wissel W. Verstraaten voor S. De Wilde FC Eindhoven
83' Wissel Koninklijke HFC Wissel N. Castien voor K. Beeren Koninklijke HFC
88' Wissel Koninklijke HFC Wissel W. Haarmans voor M. van den Ban Koninklijke HFC
90' Gele kaart Koninklijke HFC Gele kaart voor V. Volkert Koninklijke HFC
90' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Massop FC Eindhoven
91' Wissel Koninklijke HFC Wissel P. den Hartigh voor R. El Yaakoubi Koninklijke HFC
Video hoogtepunten en samenvatting Koninklijke HFC - FC Eindhoven
Opstellingen Koninklijke HFC - FC Eindhoven

Voorbeschouwing Koninklijke HFC - FC Eindhoven

Koninklijke HFC en FC Eindhoven spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Koninklijke HFC en FC Eindhoven elkaar treffen in de KNVB Beker.