Nabeschouwing Kozakken Boys - Staphorst (4-2) || KNVB Beker 2015/2016

Dinsdag 22 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Kozakken Boys het dinsdag 22 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Staphorst. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Zwaaier in Werkendam.

Via de Kozakken Boys - Staphorst live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - Staphorst (4-2)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en Staphorst is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Kozakken Boys. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Kozakken Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Irilmazbilek. Helaas voor Kozakken Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Kozakken Boys dat via M. Eloisghiri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Brakke dacht na 29 minuten te scoren voor Staphorst, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Kozakken Boys via M. Eloisghiri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Kozakken Boys via M. Hammouti de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut scoorde R. Mijnheer namens Staphorst. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kozakken Boys - Staphorst
4
2
LIVE Kozakken Boys - Staphorst 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - Staphorst teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt A. Irilmazbilek Kozakken Boys
15' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt M. Eloisghiri Kozakken Boys
15' Wissel Staphorst Wissel H. Talen voor R. Kroes Staphorst
29' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Brakke Staphorst
59' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt M. Eloisghiri Kozakken Boys
64' Wissel Kozakken Boys Wissel M. Lukoki voor A. Irilmazbilek Kozakken Boys
68' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt M. Hammouti Kozakken Boys
70' Wissel Kozakken Boys Wissel M. Redie voor M. Eloisghiri Kozakken Boys
72' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Mijnheer Staphorst
72' Wissel Staphorst Wissel N. Tarvajärvi voor D. Timmerman Staphorst
78' Wissel Staphorst Wissel M. van t Ende voor M. Schra Staphorst
85' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor S. Grot Kozakken Boys
86' Wissel Kozakken Boys Wissel Y. de Boer voor E. Pires Tavares Kozakken Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - Staphorst
Opstellingen Kozakken Boys - Staphorst

Voorbeschouwing Kozakken Boys - Staphorst

Kozakken Boys en Staphorst spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Kozakken Boys en Staphorst elkaar treffen in de KNVB Beker.