Nabeschouwing Lisse - HHC (0-4) || KNVB Beker 2015/2016

Dinsdag 22 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Lisse het dinsdag 22 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HHC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ter Specke in Lisse.

Via de Lisse - HHC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lisse - HHC (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen Lisse en HHC is geëindigd in een 0-4 overwinning voor HHC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht HHC op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Hooiveld. Helaas voor HHC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het HHC dat via K. Werkman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Ties dacht na 78 minuten te scoren voor HHC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde HHC via J. Hooiveld, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lisse - HHC
LIVE Lisse - HHC 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lisse - HHC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt HHC Doelpunt J. Hooiveld HHC
54' Wissel Lisse Wissel C. Cijntje voor G. Pauw Lisse
60' Doelpunt HHC Doelpunt K. Werkman HHC
68' Wissel Lisse Wissel T. Broekhuizen voor R. van Heulen Lisse
73' Wissel Lisse Wissel M. van Marrewijk voor O. Rifai Lisse
73' Wissel HHC Wissel D. Krohne voor K. Werkman HHC
78' Doelpunt HHC Doelpunt P. Ties HHC
86' Wissel HHC Wissel H. Yakob voor K. Mennega HHC
87' Doelpunt HHC Doelpunt J. Hooiveld HHC
88' Wissel HHC Wissel S. Ypenburg voor J. Hooiveld HHC
Video hoogtepunten en samenvatting Lisse - HHC
Opstellingen Lisse - HHC

Voorbeschouwing Lisse - HHC

Lisse en HHC spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Lisse en HHC in de KNVB Beker vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lisse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lisse favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl HHC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.