Nabeschouwing NEC - Sparta Rotterdam (4-0) || KNVB Beker 2015/2016

Donderdag 29 oktober 2015 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt NEC het donderdag 29 oktober 2015 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam.

Via de NEC - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Sparta Rotterdam (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen NEC en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 4-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Breinburg. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het NEC dat via G. Breinburg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Foor dacht na 53 minuten te scoren voor NEC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde NEC via C. Santos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NEC - Sparta Rotterdam
4
0
LIVE NEC - Sparta Rotterdam 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt NEC Doelpunt G. Breinburg NEC
22' Doelpunt NEC Doelpunt G. Breinburg NEC
43' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor K. Dougall Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Vissers voor M. Breuer Sparta Rotterdam
53' Doelpunt NEC Doelpunt N. Foor NEC
55' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. Kane NEC
63' Wissel NEC Wissel J. Sleegers voor N. Foor NEC
63' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Voskamp voor P. van Moorsel Sparta Rotterdam
74' Wissel NEC Wissel M. Rayhi voor M. Ritzmaier NEC
74' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Floranus voor L. Brogno Sparta Rotterdam
83' Wissel NEC Wissel C. Çelik voor Janio Bikel NEC
89' Doelpunt NEC Doelpunt C. Santos NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Sparta Rotterdam
Opstellingen NEC - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing NEC - Sparta Rotterdam

NEC en Sparta Rotterdam spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen NEC en Sparta Rotterdam in de KNVB Beker vond plaats op 21 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sparta Rotterdam slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.