Nabeschouwing Noordwijk - NEC (0-3) || KNVB Beker 2015/2016

Dinsdag 22 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Noordwijk het dinsdag 22 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Via de Noordwijk - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noordwijk - NEC (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Noordwijk en NEC is geëindigd in een 0-3 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 35e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Santos. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het NEC dat via M. Ritzmaier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Rayhi dacht na 87 minuten te scoren voor NEC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Noordwijk - NEC
LIVE Noordwijk - NEC 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noordwijk - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor M. Splinter Noordwijk
35' Doelpunt NEC Doelpunt C. Santos NEC
54' Doelpunt NEC Doelpunt M. Ritzmaier NEC
59' Wissel NEC Wissel C. Çelik voor G. Breinburg NEC
68' Wissel NEC Wissel M. Rayhi voor J. Sleegers NEC
74' Wissel Noordwijk Wissel D. James voor M. Splinter Noordwijk
83' Wissel Noordwijk Wissel E. Wendt voor M. le Congé Noordwijk
86' Wissel NEC Wissel S. Lundholm voor A. Limbombe NEC
87' Doelpunt NEC Doelpunt M. Rayhi NEC