Nabeschouwing ONS Sneek - FC Utrecht (0-2) || KNVB Beker 2015/2016

Dinsdag 22 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt ONS Sneek het dinsdag 22 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Zuidersportpark (Sneek) in Sneek.

Via de ONS Sneek - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ONS Sneek - FC Utrecht (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen ONS Sneek en FC Utrecht is geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Barazite. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het FC Utrecht dat via R. Rubin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ONS Sneek - FC Utrecht
LIVE ONS Sneek - FC Utrecht 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ONS Sneek - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Barazite FC Utrecht
51' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor A. de Boer ONS Sneek
55' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor C. de Wagt ONS Sneek
68' Wissel FC Utrecht Wissel B. Ramselaar voor M. Diemers FC Utrecht
84' Wissel ONS Sneek Wissel B. Schepers voor M. Roosenburg ONS Sneek
84' Wissel FC Utrecht Wissel F. Bednarek voor R. Ruiter FC Utrecht
86' Wissel ONS Sneek Wissel R. Werumeus Buning voor D. Kampstra ONS Sneek
94' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Rubin FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting ONS Sneek - FC Utrecht
Opstellingen ONS Sneek - FC Utrecht

Voorbeschouwing ONS Sneek - FC Utrecht

ONS Sneek en FC Utrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat ONS Sneek en FC Utrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.