Nabeschouwing PSV - FC Utrecht (1-3) || KNVB Beker 2015/2016

Donderdag 4 februari 2016 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt PSV het donderdag 4 februari 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de PSV - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - FC Utrecht (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen PSV en FC Utrecht is geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Ramselaar. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het FC Utrecht dat via S. Haller dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Ramselaar dacht na 58 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde PSV via R. Leeuwin, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - FC Utrecht
1
3
LIVE PSV - FC Utrecht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt B. Ramselaar met assist van T. Letschert FC Utrecht
41' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Haller met assist van Y. Ayoub FC Utrecht
48' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. van Ginkel PSV
58' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt B. Ramselaar met assist van S. Haller FC Utrecht
64' Wissel PSV Wissel N. Isimat-Mirin voor J. Willems PSV
67' Wissel PSV Wissel G. Pereiro voor M. van Ginkel PSV
67' Wissel FC Utrecht Wissel R. Boymans voor P. Joosten FC Utrecht
74' Eigen doelpunt PSV Eigen doelpunt R. Leeuwin PSV
76' Wissel FC Utrecht Wissel A. Ludwig voor B. Ramselaar FC Utrecht
78' Wissel PSV Wissel F. Jozefzoon voor J. Brenet PSV
81' Gele kaart PSV Gele kaart voor L. de Jong PSV
82' Wissel FC Utrecht Wissel R. Ligeon voor N. Barazite FC Utrecht
89' Gele kaart PSV Gele kaart voor H. Moreno PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - FC Utrecht
Opstellingen PSV - FC Utrecht

Voorbeschouwing PSV - FC Utrecht

PSV en FC Utrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen PSV en FC Utrecht in de KNVB Beker vond plaats op 25 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Utrecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.