Nabeschouwing Roda JC - Feyenoord (0-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 3 februari 2016 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Roda JC het woensdag 3 februari 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Feyenoord (0-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Roda JC en Feyenoord is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Feyenoord. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Feyenoord dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 105e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van Eric Botteghin. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Feyenoord die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Feyenoord
LIVE Roda JC - Feyenoord 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel H. Faik voor A. van Peppen Roda JC Kerkrade
55' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor T. Van Hyfte Roda JC Kerkrade
55' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Poepon Roda JC Kerkrade
65' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Nelom Feyenoord
74' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. van Duinen voor K. Peterson Roda JC Kerkrade
88' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor G. Zhukov Roda JC Kerkrade
90' Wissel Feyenoord Wissel B. Basaçikoglu voor E. Elia Feyenoord
101' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Noor voor T. Van Hyfte Roda JC Kerkrade
105' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Eric Botteghin met assist van M. Vejinovic Feyenoord
113' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor B. Basaçikoglu Feyenoord
113' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor M. Vejinovic Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Feyenoord
Opstellingen Roda JC - Feyenoord

Voorbeschouwing Roda JC - Feyenoord

Roda JC en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Feyenoord in de KNVB Beker vond plaats op 22 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roda JC als Feyenoord wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.