Nabeschouwing Roda JC - SC Heerenveen (3-1) || KNVB Beker 2015/2016

Dinsdag 15 december 2015 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt Roda JC het dinsdag 15 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - SC Heerenveen (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Roda JC en SC Heerenveen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Jurić. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut moest J. van den Berg van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest SC Heerenveen verder met een speler minder. T. Jurić dacht na 26 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde SC Heerenveen via A. van Peppen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Roda JC Kerkrade via F. Ngohbo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - SC Heerenveen
3
1
LIVE Roda JC - SC Heerenveen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt T. Jurić met assist van A. Swinkels Roda JC Kerkrade
25' Rode kaart SC Heerenveen Rode kaart voor J. van den Berg SC Heerenveen
26' Penalty Roda JC Kerkrade Penalty T. Jurić Roda JC Kerkrade
27' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor J. St. Juste SC Heerenveen
30' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Biemans voor A. Swinkels Roda JC Kerkrade
43' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor E. Gyasi Roda JC Kerkrade
46' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Bijker voor H. Veerman SC Heerenveen
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Ngohbo voor E. Gyasi Roda JC Kerkrade
66' Eigen doelpunt SC Heerenveen Eigen doelpunt A. van Peppen SC Heerenveen
76' Wissel SC Heerenveen Wissel P. van Anholt voor M. Thorsby SC Heerenveen
82' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Zahovič voor S. Larsson SC Heerenveen
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. De Silva voor T. Jurić Roda JC Kerkrade
86' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor N. Rutjes Roda JC Kerkrade
87' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor G. Sankoh Roda JC Kerkrade
89' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt F. Ngohbo met assist van D. De Silva Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - SC Heerenveen
Opstellingen Roda JC - SC Heerenveen

Voorbeschouwing Roda JC - SC Heerenveen

Roda JC en SC Heerenveen spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en SC Heerenveen in de KNVB Beker vond plaats op 23 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.