Nabeschouwing SC Heerenveen - Helmond Sport (1-0) || KNVB Beker 2015/2016

Donderdag 29 oktober 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt SC Heerenveen het donderdag 29 oktober 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport.

Via de SC Heerenveen - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Helmond Sport (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen SC Heerenveen en Helmond Sport is geëindigd in een 1-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 45e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Veerman. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut moest H. Veerman van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest SC Heerenveen verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Helmond Sport
1
0
LIVE SC Heerenveen - Helmond Sport 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor K. Visser Helmond Sport
45' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt H. Veerman SC Heerenveen
60' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor A. Bjelica Helmond Sport
62' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Bijker voor C. Cavlan SC Heerenveen
66' Wissel Helmond Sport Wissel M. Koot voor G. Kerk Helmond Sport
76' Wissel Helmond Sport Wissel M. El Allouchi voor R. van de Sande Helmond Sport
78' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Zahovič voor L. Slagveer SC Heerenveen
86' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Marzo voor S. Thern SC Heerenveen
88' Wissel Helmond Sport Wissel T. Schilders voor C. de Reuver Helmond Sport
92' Rode kaart SC Heerenveen Rode kaart voor H. Veerman SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Helmond Sport
Opstellingen SC Heerenveen - Helmond Sport

Voorbeschouwing SC Heerenveen - Helmond Sport

SC Heerenveen en Helmond Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en Helmond Sport elkaar treffen in de KNVB Beker.