Nabeschouwing WKE - FC Den Bosch (2-5) (na verlenging) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 23 september 2015 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt WKE het woensdag 23 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Sluisvierweg in Emmen.

Via de WKE - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing WKE - FC Den Bosch (2-5) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen WKE en FC Den Bosch is geëindigd in een 2-5 overwinning voor FC Den Bosch. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het FC Den Bosch dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 11e minuut dacht FC Den Bosch op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Thomassen. Helaas voor FC Den Bosch werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het WKE dat via J. Albertus dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Thomassen dacht na 65 minuten te scoren voor FC Den Bosch, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde WKE via J. Albertus, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 77e minuut werd E. Sanafikhah van WKE met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor WKE met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 84 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat E. Eleveld zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 100e minuut leek J. Thomassen te scoren voor FC Den Bosch, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 104e minuut leek A. Havar te scoren voor FC Den Bosch, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 105e minuut leek M. Boddaert te scoren voor FC Den Bosch, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het FC Den Bosch die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-5 overwinning.

Wedstrijdstatistieken WKE - FC Den Bosch
2
5
LIVE WKE - FC Den Bosch 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd WKE - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Thomassen FC Den Bosch
21' Gele kaart WKE Gele kaart voor J. Kunst WKE
36' Doelpunt WKE Doelpunt J. Albertus WKE
60' Wissel FC Den Bosch Wissel M. Boddaert voor P. Beekmans FC Den Bosch
65' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Thomassen FC Den Bosch
66' Doelpunt WKE Doelpunt J. Albertus WKE
70' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Pozder voor O. Smeekes FC Den Bosch
75' Gele kaart WKE Gele kaart voor E. Eleveld WKE
77' Rode kaart WKE Rode kaart voor E. Sanafikhah WKE
79' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Pozder FC Den Bosch
84' Tweede gele kaart WKE Tweede gele kaart voor E. Eleveld WKE
89' Gele kaart WKE Gele kaart voor R. Holder WKE
93' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Statie FC Den Bosch
90' Wissel WKE Wissel A. van der Linden voor H. Bakker WKE
100' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Thomassen FC Den Bosch
104' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt A. Havar FC Den Bosch
106' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt M. Boddaert FC Den Bosch
106' Wissel WKE Wissel B. Oosting voor J. Albertus WKE
109' Wissel WKE Wissel H. Wolters voor R. Holder WKE
114' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Belterman voor J. Thomassen FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting WKE - FC Den Bosch
Opstellingen WKE - FC Den Bosch

Voorbeschouwing WKE - FC Den Bosch

WKE en FC Den Bosch spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen WKE en FC Den Bosch in de KNVB Beker vond plaats op 20 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 1 keer wist de ploeg van WKE te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor WKE. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.