Nabeschouwing AFC 34 - Rijnvogels (2-6) || KNVB Beker 2016/2017

Woensdag 24 augustus 2016 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt AFC 34 het woensdag 24 augustus 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rijnvogels. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark AFC '34 in Alkmaar.

Via de AFC 34 - Rijnvogels live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC 34 - Rijnvogels (2-6)

Het KNVB Beker duel tussen AFC 34 en Rijnvogels is geëindigd in een 2-6 overwinning voor Rijnvogels. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht AFC 34 op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Schuffelen. Helaas voor AFC 34 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het AFC 34 dat via A. Dihalu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Dijkstra dacht na 20 minuten te scoren voor Rijnvogels, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Rijnvogels via R. van der Stoep, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist Rijnvogels via O. Kaya de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 76e minuut scoorde O. Kaya namens Rijnvogels. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 84e minuut leek J. van Duijn te scoren voor Rijnvogels, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 90e minuut leek J. van Duijn te scoren voor Rijnvogels, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-6 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AFC 34 - Rijnvogels
2
6
LIVE AFC 34 - Rijnvogels 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC 34 - Rijnvogels teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt AFC 34 Doelpunt L. Schuffelen AFC 34
6' Gele kaart AFC 34 Gele kaart voor L. Schuffelen AFC 34
11' Doelpunt AFC 34 Doelpunt A. Dihalu AFC 34
20' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt A. Dijkstra Rijnvogels
43' Wissel AFC 34 Wissel S. Staal voor B. Kansen AFC 34
54' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt R. van der Stoep Rijnvogels
58' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt O. Kaya Rijnvogels
58' Wissel AFC 34 Wissel F. Commissaris voor B. Postma AFC 34
76' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt O. Kaya Rijnvogels
84' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt J. van Duijn Rijnvogels
90' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt J. van Duijn Rijnvogels
Video hoogtepunten en samenvatting AFC 34 - Rijnvogels
Opstellingen AFC 34 - Rijnvogels

Voorbeschouwing AFC 34 - Rijnvogels

AFC 34 en Rijnvogels spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat AFC 34 en Rijnvogels elkaar treffen in de KNVB Beker.