Nabeschouwing AZ - ASWH (2-0) || KNVB Beker 2016/2017

Woensdag 14 december 2016 - 20:00 uur



AZ - ASWH

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt AZ het woensdag 14 december 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ASWH. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ - ASWH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - ASWH (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen AZ en ASWH is geëindigd in een 2-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Mühren. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het AZ dat via F. Friday dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AZ - ASWH
Goals
2
0
LIVE AZ - ASWH 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - ASWH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Doelpunt AZ Doelpunt R. Mühren met assist van M. Tankovic AZ
65' Wissel AZ Wissel L. Garcia voor M. Tankovic AZ
67' Wissel ASWH Wissel G. van de Werp voor L. Bosscha ASWH
77' Wissel AZ Wissel I. Bel Hassani voor R. Mühren AZ
78' Gele kaart ASWH Gele kaart voor J. van den Bosch ASWH
83' Wissel ASWH Wissel N. Slotboom voor J. Tieleman ASWH
86' Doelpunt AZ Doelpunt F. Friday AZ
89' Wissel ASWH Wissel B. Deprez voor R. Olijfveld ASWH
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - ASWH
Opstellingen AZ - ASWH

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AZ - ASWH

AZ en ASWH spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat AZ en ASWH elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst AZ 0
Winst ASWH 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AZ - ASWH Opstelling AZ Opstelling ASWH Live AZ - ASWH Live AZ - ASWH kijken AZ - ASWH kijken Live AZ - ASWH stream AZ - ASWH Fox Sports Nabeschouwing AZ - ASWH Uitslag AZ - ASWH Statistieken AZ - ASWH KNVB Beker 2016/2017 AZ - ASWH wedden AZ - ASWH gokken AZ - ASWH Unibet