Nabeschouwing De Dijk - Vitesse (2-7) || KNVB Beker 2016/2017

Donderdag 22 september 2016 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2016/2017 neemt De Dijk het donderdag 22 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Schellingwoude (Amsterdam) in Amsterdam.

Via de De Dijk - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Dijk - Vitesse (2-7)

Het KNVB Beker duel tussen De Dijk en Vitesse is geëindigd in een 2-7 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Baker. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Vitesse dat via K. Leerdam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Zwarthoed dacht na 41 minuten te scoren voor De Dijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Vitesse via R. van Wolfswinkel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 60 minuten spelen wist Vitesse via A. Tighadouini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut scoorde A. Tighadouini namens Vitesse. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 67e minuut leek D. Kaars te scoren voor De Dijk, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 84e minuut leek M. Rashica te scoren voor Vitesse, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 86e minuut leek A. Koryan te scoren voor Vitesse, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-7 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken De Dijk - Vitesse
Goals
2
7
LIVE De Dijk - Vitesse 2-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Dijk - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Vitesse Doelpunt L. Baker Vitesse
34' Doelpunt Vitesse Doelpunt K. Leerdam Vitesse
41' Doelpunt De Dijk Doelpunt H. Zwarthoed De Dijk
59' Penalty Vitesse Penalty R. van Wolfswinkel Vitesse
60' Doelpunt Vitesse Doelpunt A. Tighadouini Vitesse
61' Wissel De Dijk Wissel A. Wiltenburg voor T. Tol De Dijk
63' Gele kaart De Dijk Gele kaart voor F. Schilder De Dijk
64' Doelpunt Vitesse Doelpunt A. Tighadouini Vitesse
66' Wissel De Dijk Wissel M. El Aakel voor F. Schilder De Dijk
67' Doelpunt De Dijk Doelpunt D. Kaars De Dijk
70' Wissel Vitesse Wissel M. Miazga voor A. Kruiswijk Vitesse
73' Wissel De Dijk Wissel D. Menzo voor C. Tayeb De Dijk
75' Wissel Vitesse Wissel A. Koryan voor A. Tighadouini Vitesse
76' Wissel Vitesse Wissel M. van Bergen voor N. Foor Vitesse
84' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Rashica Vitesse
86' Doelpunt Vitesse Doelpunt A. Koryan Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting De Dijk - Vitesse
Opstellingen De Dijk - Vitesse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Dijk - Vitesse

De Dijk en Vitesse spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat De Dijk en Vitesse elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst De Dijk 0
Winst Vitesse 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
De Dijk - Vitesse Opstelling De Dijk Opstelling Vitesse Live De Dijk - Vitesse Live De Dijk - Vitesse kijken De Dijk - Vitesse kijken Live De Dijk - Vitesse stream De Dijk - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing De Dijk - Vitesse Uitslag De Dijk - Vitesse Statistieken De Dijk - Vitesse KNVB Beker 2016/2017 De Dijk - Vitesse wedden De Dijk - Vitesse gokken De Dijk - Vitesse Unibet